Welke hapjes serveer je op een feestje?

hapjes feestje

Welke hapjes serveer je op een feestje?

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje met bezoek? En ben je op zoek naar de lekkerste hapjes om je verjaardag te vieren? Zoek niet meer! In deze blog heb je een aantal snacks die vooral lekker en makkelijk te bereiden zijn. Hiermee kunnen je familieleden en vrienden plezier hebben, zonder dat het je veel moeite kost. Want we leven immers al in een drukke maatschappij. En de tijd, die je hebt wil je natuurlijk graag aan je familie en vrienden besteden.

Meer weten? Lees dan vooral verder!

Hapjes op een feestje? Kies voor gevulde eieren

De oeroude-gevulde eieren zijn populair bij de meeste mensen en je kunt ze ook op veel verschillende manieren bereiden. Je kunt ze zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Mede hierdoor is het een goed idee voor feestje.

Eieren zijn misschien niet zo goedkoop als vroeger, maar ze zijn heerlijk, voedzaam en goed te doen. Kies voor de klassieke omelet met mayonaise of maak het kerrie ei met kerrie. Dit valt over het algemeen altijd goed in de smaak op een feestje of verjaardag. Wij bevelen je dan wel aan om sowieso voldoende te maken, zodat iedereen ervan kan smikkelen.

Bladerdeeghapje? Zeker doen!

Als er één goedkope verjaardag snack is, is het wel een hapje met bladerdeeg. Bladerdeeg koop je bij elke supermarkt, er zitten 10 velletjes in een pak en je maakt er in een mum van tijd een goedkoop en lekker hapje van voor jouw feestje. Probeer deze bladerdeegsnacks voor een verjaardagsfeestje:

  • Kaasstengels
  • Kaas en hamstengels
  • Knakworst in bladerdeeg (dit noemen ze in Amerika pig in a blanket)
  • Mini sauzenbroodjes (bladerdeeg vullen met gekruid gehakt)

De laatste optie voor hapjes op een feestje, is vaak voor kinderen erg leuk en wij weten zeker, dat ze er niet van af kunnen blijven, dus wees slim!

Maak een plak met hapjes

Het snackbord is ook altijd goed voor verjaardagen. Je kunt het vullen met allerlei snacks zoals je wilt. Hier zijn enkele tips:

  • Neem een ​​grote houten plank en plaats de komkommer- en tomatenspiesjes hierop (afwisselend aan één spies geregen).
  • Neem kleine houten spiesjes en leg er een blokje kaas, een witte ui en een stuk augurk op.
  • Snijd groenten zoals wortelen en komkommers in reepjes en voeg de dipsaus toe.
  • Kipfilet met kruidenkaas in plakken snijden, oprollen en in plakken snijden en op serveerschaal leggen.
  • Toast belegd met kaas en een plakje tomaat, een plakje worst of

Oftewel, genoeg opties voor je verjaardag om overheerlijke hapjes te serveren. Kom je er nu niet uit? Hapjes bestellen is ook altijd een optie, eetsmakelijk!

Deel dit artikel