Blog

Check out our Latest News!

Uiteten met mijn vriendin

Ik en mijn vriendin zijn volgende week 3 jaar bij elkaar en dus willen wij samen gezellig uit eten om het te vieren. Wij wonen zelf in een klein dorpje rond Enschede dus Enschede word de plek waar wij hopelijk heerlijk uit eten gaan. Normaal gesproken houden wij erg van vlees en daarom gaan wij...

Kan je barbecueën in de winter?

Wanneer het lekker weer is, is het voor velen vanzelfsprekend om is lekker die barbecue aan te steken. Het vlees krijgt een bepaalde smaak waar veel mensen van houden en het is natuurlijk erg gezellig om met familie en vrienden gezamenlijk te eten. Hoewel de meeste mensen het vanzelfsprekend vinden om de barbecueën wanneer het...

Wat is Picanha?

Picanha is een soort biefstuk die zeer populair is in Brazilië. Het is afkomstig van de bovenste lende, en heeft een unieke smaak en textuur. In deze blogpost bespreken we waar het vandaan komt, waar je het koopt en hoe je het bereidt! Waar komt picanha vandaan? De geschiedenis van picanha is een beetje in nevelen gehuld,...

Mijn eigen restaurant

Ik ben een ontzettend groot liefhebber van eten. Niet alleen van het eten van eten, maar vooral van alles eromheen. De bereiding de uitstraling het dekken van de tafel maar ook de warmte in een ruimte creëren waardoor de ultieme eetbelevenis ontstaat voor mensen die ik bedien. Mijn eerste bijbaan Ik ben op 16 jarige leeftijd ook...

De beste relatiegeschenken met chocolade op een rijtje

Een leuk en geschikt relatiegeschenk vinden voor een collega of klant kan een behoorlijke opgave zijn, zeker wanneer je van de klassiekers weg wilt blijven. Lees snel verder en kijk hier voor meer Logochoc! Waarom de standaard relatiegeschenken weinig doeltreffend zijn Relatiegeschenken zijn altijd een uitdaging, aangezien er een aantal klassiekers zijn die zoveel worden gegeven dat...

Hoe bewaak je de voedselveiligheid binnen een restaurant?

Het bewaken van de voedselveiligheid in een restaurant is van groot belang, je wil immers niet je klanten in gevaar brengen. Zorgen voor een Allergenenlijst horeca is een goede stap maar hoe kun je de voedselveiligheid garanderen? Voldoen aan HACCP plan horeca Om de voedselveiligheid in restaurants te kunnen garanderen zijn er eisen opgesteld. Deze eisen vallen...

Zo maak je je restaurant klaar voor de zomer

Nu de zomer nadert, wordt het tijd om jouw restaurant klaar te maken voor lange zomerse dagen. Hoe doe je dit nou beter dan met een slush puppy machine van Horeca Webstore? Lees hier voor nog meer tips. Maak het netjes Natuurlijk is het belangrijk om jouw restaurant zomerklaar te maken. Hetzelfde als wat je met je...

Chocolade geven als cadeau? Dit zijn leuke ideeën!

Chocolade, het is verkrijgbaar in vele vormen. Een reep, een bonbon, chocoladefontein, wit, donker, melk, chocolademelk, en ga zo maar door. En het is niet zo gek dat chocolade in zoveel verschillende hoedanigheden gekocht wordt, het is namelijk een onwijs populair product, dat in de hele wereld veelvuldig wordt afgenomen. Chocolade is dan ook heel...