Ervaar het gemak en de luxe van catering aan huis

catering aan huis

Ervaar het gemak en de luxe van catering aan huis

Ben jij op zoek naar catering aan huis? Geef je een feest, maar heb je geen zin of tijd om urenlang in de keuken te staan? Steeds meer mensen kiezen voor catering aan huis. Iedereen is tegenwoordig druk. Druk met werk, sport, gezin en familie. Een feest geven is leuk, maar je zit niet te wachten op alle voorbereidingen en stress.

Wanneer je catering aan huis bestelt, hoef je geen boodschappen te doen en niet in de keuken te staan. Bovendien is de afwas voor de cateraar! Wat wil je nog meer? Je leest het goed. De cateraar reinigt al het serviesgoed en alle buffetschalen. Terwijl jij met je vrienden of familie geniet van een overheerlijk buffet, doet de catering de rest! De cateraar verzorgt jouw catering helemaal van A tot Z.

Catering aan huis: wat houdt het precies in?

Wanneer je catering aan huis regelt, krijg je dus ook echt een complete catering aan huis! De cateraar neemt de gehele organisatie van een ambachtelijk buffet uit handen. Zij brengen alle spullen en halen alles ook weer netjes op. Het catering bedrijf zorgt zelfs voor borden, bestek en servetten. Geen boodschappen en lange voorbereidingen dus!

Voor alle gerechten wordt echt vlees van de slager gebruikt. De broden komen van de warme bakker. Je kunt kiezen uit een boeren buffet, een vis en vlees buffet, een stamppot buffet of bijvoorbeeld een Italiaans buffet. Liever vegetarisch? Dat kan natuurlijk ook! Halal of glutenvrij? Het is allemaal geen probleem bij een gewaardeerd catering bedrijf.

Een afmelding of extra bezoek? Tot twee dagen voor levering kun je je bestelling nog wijzigen. Bij catering aan huis kun je denken aan overheerlijke buffetten met huisgemaakte salades, ambachtelijke sauzen en verse broden. Je haalt pure ambacht in huis.

Voor kleine en grote groepen in heel Nederland

Catering aan huis is mogelijk in heel Nederland. Van kleine dorpen tot grote steden. Bovendien is het geschikt voor zowel kleine als grote groepen. De buffet cateraar bezorgt de gerechten koud aan huis. Vervolgens kun je deze makkelijk opwarmen met de meegeleverde opwarmschalen.

Liever laten doen? Dat kan ook. Voor grotere groepen is het mogelijk om het buffet te laten opbouwen en opwarmen. Voor groepen van meer dan 50 personen is maatwerk ook mogelijk. Denk hierbij aan extra gerechten of zelfs een complete partycatering.

Catering aan huis laten bezorgen?

Staat er binnenkort bij jou een compleet verzorgde catering aan huis? Kies jij voor luxe en gemak gecombineerd met een overheerlijk buffet? Je regelt het eenvoudig bij een gewaardeerd catering bedrijf.

 

 

Deel dit artikel