Uiteten met mijn vriendin

uiteten

Uiteten met mijn vriendin

Ik en mijn vriendin zijn volgende week 3 jaar bij elkaar en dus willen wij samen gezellig uit eten om het te vieren. Wij wonen zelf in een klein dorpje rond Enschede dus Enschede word de plek waar wij hopelijk heerlijk uit eten gaan. Normaal gesproken houden wij erg van vlees en daarom gaan wij vaak naar dezelfde restaurants. Maar voor deze speciale gelegenheid wilden wij graag wat anders. Daarom zochten wij op internet naar restaurant Enschede. Via hier kwamen wij uit bij Bistro Bruut. Een culinair restaurant in hartje Enschede.

Culinair eten

Mijn vriendin en ik hadden het beiden nog nooit gedaan, uiteten naar een culinair restaurant. Toch besloten we het een keer te doen, tenslotte waren we 3 jaar samen en hadden wij wat te vieren. Culinair uiteten bestaat over het algemeen uit kleine gerechtjes met een zeer luxe uitstraling gemaakt door een chef. De culinaire gerechten kunnen bestaan uit van alles en nog wat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vegetarisch, maar ook vlees en visgerechten. De gerechtjes zijn zoals gezegd wat kleiner en er word vaak in meerdere gangen gegeten. Sommige culinaire restaurants bieden de gangen aan wat je van te voren kan kiezen. Bijvoorbeeld een 4, 5, 6 of 7 gangen diner.

Wijn bar

Naast dat bistro Bruut een culinair restaurant is staan zij ook bekend om de geweldige wijn bar die boven het restaurant op de 1e verdieping zit. Het is mogelijk om na het eten van wel 100 verschillende wijntjes te proeven. Dit heb ik mijn vriendin alleen niet verteld en is dus een verassing. Zei denkt dat we na het eten ergens anders in de stad wat gaan drinken. Wij houden allebei ontzettend veel van een goed wijntje op zijn tijd en dit zou dus een aangename verassing zijn. Kortom, het kan alleen maar een ontzettend leuke en geslaagde avond worden!

Deel dit artikel